Pristatome tik Vilniuje!
Savanorių pr. 74. VILNIUS
+370 69445333
Ieškoti
Filtrai
Uždaryti

Trauktinės gaminimo rinkinys (4vnt.)

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra  alkoholio!

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

banner
*
*
*
*
*
€47,00

Skonių sudėtys:

Prieskoninis romas
 - sumaltas muskato riešutas, belgiškas karamelinis cukrus, vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės, apelsinų žievelės, smulkintas cinamonas.

Vyšnių ir migdolų brendis - liofilizuotos vyšnios, vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės, grūsti migdolai, razinos.
Prieskoninis konjakas - razinos, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), natūralus vanilinis cukrus, muskato riešutas, kalendra.
Braškė - liofilizuotos braškės, apelsinų žievelės, citrinų žievelės.
Braškinis džinas - kadagio uogos, kalendra, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, liofilizuotos braškės.
Aviečių migdolų konjakas - liofilizuotos avietės, ąžuolo drožlės, grūsti migdolai, migdolai, razinos.
„Becherovka“ - citrinų žievelės, apelsinų žievelės, cinamonas, ąžuolo drožlės, mėta, kalendra, saldžioji paprika, saldymedžio šaknys, anyžiai, kardamonas.
Airiška - vanilė, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), ąžuolo žievė, gvazdikėliai, cinamonas, kardamonas, kalendra, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.
Sūdyta karamelė - karamelė, jūros druska, natūralus karamelizuotas cukrus.
„Baileys“ - kava, muskato riešutas, sumaltas muskato riešutas, ąžuolo drožlės, susmulkintas cinamonas, vanilinis cukrus, kakavos milteliai, sausa grietinelė.
Prieskoninis viskis - kalendra, gvazdikas, saldžioji paprika, džiovintas imbieras, muskato riešutas, apelsinų žievelės, čili pipirai, kardamonas, vanilė, razinos.
Prieskoninis apelsinas - apelsinų žievelės, anyžiai, imbieras, cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai.
Spanguolė - liofilizuotos spanguolės, citrinos rūgštis, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo).
Aštrusis pipiras - raudonoji paprika, čili pipirai, juodieji pipirai, baltieji pipirai.
Šokoladas - skrudinti lazdymo riešutai, natūralūs kakavos milteliai, natūralus vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), susmulkintas cinamonas.

 

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra  alkoholio!

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

Skonių sudėtys:

Prieskoninis romas
 - sumaltas muskato riešutas, belgiškas karamelinis cukrus, vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės, apelsinų žievelės, smulkintas cinamonas.

Vyšnių ir migdolų brendis - liofilizuotos vyšnios, vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės, grūsti migdolai, razinos.
Prieskoninis konjakas - razinos, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), natūralus vanilinis cukrus, muskato riešutas, kalendra.
Braškė - liofilizuotos braškės, apelsinų žievelės, citrinų žievelės.
Braškinis džinas - kadagio uogos, kalendra, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, liofilizuotos braškės.
Aviečių migdolų konjakas - liofilizuotos avietės, ąžuolo drožlės, grūsti migdolai, migdolai, razinos.
„Becherovka“ - citrinų žievelės, apelsinų žievelės, cinamonas, ąžuolo drožlės, mėta, kalendra, saldžioji paprika, saldymedžio šaknys, anyžiai, kardamonas.
Airiška - vanilė, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), ąžuolo žievė, gvazdikėliai, cinamonas, kardamonas, kalendra, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.
Sūdyta karamelė - karamelė, jūros druska, natūralus karamelizuotas cukrus.
„Baileys“ - kava, muskato riešutas, sumaltas muskato riešutas, ąžuolo drožlės, susmulkintas cinamonas, vanilinis cukrus, kakavos milteliai, sausa grietinelė.
Prieskoninis viskis - kalendra, gvazdikas, saldžioji paprika, džiovintas imbieras, muskato riešutas, apelsinų žievelės, čili pipirai, kardamonas, vanilė, razinos.
Prieskoninis apelsinas - apelsinų žievelės, anyžiai, imbieras, cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai.
Spanguolė - liofilizuotos spanguolės, citrinos rūgštis, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo).
Aštrusis pipiras - raudonoji paprika, čili pipirai, juodieji pipirai, baltieji pipirai.
Šokoladas - skrudinti lazdymo riešutai, natūralūs kakavos milteliai, natūralus vanilinis cukrus, ąžuolo drožlės (vidutinio skrudinimo), susmulkintas cinamonas.

 

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra  alkoholio!

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

Valgomos puokštės pristatymas kaune ir vilniuje