Savanorių pr. 74. VILNIUS
+370 69445333
Ieškoti
Filtrai
Uždaryti

Trauktinės gaminimo rinkinys "JAM" (2vnt.)

Trauktinių gaminimo rinkinys "JAM"
 
Braškinio džino skonio sudėtis: kadagio uogos, kalendra, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, liofilizuotos braškės.
Aštriojo pipiro sudėtis: raudonoji paprika, čili pipirai, juodieji pipirai, baltieji pipirai.
 

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra alkoholio!

 

Buteliukų talpa: 0,5l.

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

banner
€27,00
banner
Trauktinių gaminimo rinkinys "JAM"
 
Braškinio džino skonio sudėtis: kadagio uogos, kalendra, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, liofilizuotos braškės.
Aštriojo pipiro sudėtis: raudonoji paprika, čili pipirai, juodieji pipirai, baltieji pipirai.
 

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra alkoholio!

 

Buteliukų talpa: 0,5l.

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

Trauktinių gaminimo rinkinys "JAM"
 
Braškinio džino skonio sudėtis: kadagio uogos, kalendra, apelsinų žievelės, citrinų žievelės, liofilizuotos braškės.
Aštriojo pipiro sudėtis: raudonoji paprika, čili pipirai, juodieji pipirai, baltieji pipirai.
 

DĖMESIO!

Buteliukuose nėra alkoholio!

 

Buteliukų talpa: 0,5l.

 

Gaminimo instrukcija: 

1. Užpildykite butelio turinį degtine arba jos alternatyva (40-45%).

2. Gerai suplakite.

3. Palikite tamsioje vietoje iki 10-12 dienų, kol gėrimas prisitrauks.

4. Butelio turinį suplakite kas 2-3 dienas.

5. Po 10-12 dienų filtruokite trauktinę

specialiu filtru iš komplekto.

6. Įpilkite cukraus, sirupo ar medaus pagal skonį.

7. Leiskite gėrimui pastovėti dar 2–3 dienas.

8. Trauktinė paruošta gerti.

*rekomenduojama gerti atšaldytą!

Valgomos puokštės pristatymas kaune ir vilniuje