Jei vis dėlto nepavyko rasti reikiamos informacijos, susisiekite su mumis el. paštu info@flera.lt – mielai jums padėsime!
Atsiprašome laikinai video nepasiekiamas
Pametėte instrukciją? Parsisiųskite!
D.U.K
Paruošimas alaus gamybai / Apie mūsų rinkinius
Esame įsitikinę, kad ir jūs būsite sužavėti savo alaus skoniu! Kas žino – galbūt daugiau nebenorėsite grįžti prie parduotuvinio alaus.
1 didelio puodo (5–10 litrų);
1 vidutinio puodo (2–5 litrų);
Kiaurasamčio;
Piltuvėlio;
Geriamojo vandens.
Išpilstymo dienai, kuri bus maždaug po savaitės, pasiruoškite:
Tuščių butelių.
Viskas, ko reikia, kad galėtumėte pasigaminti savo skanų naminį alų!
Alaus gaminimas
Fermentacija
Kamštis galėjo iššokti dėl to, kad mielės buvo itin aktyvios ir išstūmė daug CO2. Be to, jei fermentacija vyko šiltesnėje temperatūroje, mielės gali veikti intensyviau nei įprasta, todėl CO2 gamyba taip pat padidėja.
Ilgesnė fermentacija nekelia jokios grėsmės – priešingai, papildomas laikas gali padėti geriau nusistovėti nuosėdoms ir pagerinti alaus skaidrumą!