PARDUOTUVĖ
Gerovės g. 29, Vilnius
KLIENTŲ APTARNAVIMAS
Kilo klausimų? Skambinkite +37069445333
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Užsakymams virš 30€
GREITAS PRISTATYMAS
Pristatysime per 1-2 d.d.
Gerovės g. 29, Vilnius
Kilo klausimų? Skambinkite +37069445333
Užsakymams virš 30€
Pristatysime per 1-2 d.d.
Rodomi visi rezultatai: 9
Šie mirkymo maišeliai – praktiškas ir patogus sprendimas švariam ir efektyviam grūdų ir apynių mirkymui.
Pagrindinės savybės:
Šis aukštos kokybės, cilindrinis oro užraktas užtikrina tylią ir efektyvią fermentaciją. Dėl specialios konstrukcijos, jis nepraleidžia skysčio nei pilant, nei pernešant indą, net ir esant intensyviam burbuliavimui.
Pagrindinės savybės:
Nepriklausomai nuo to, ar gaminate alų, vyną, sidrą ar kitą fermentuotą gėrimą, švarumas yra esminis veiksnys norint gauti kokybišką produktą. Nešvarumai ir nuosėdos gali sugadinti skonį, aromatą ir netgi sukelti infekciją.
Mūsų specialiai profiliuotas lenktas šepetys padės jums lengvai ir efektyviai išvalyti net sunkiausiai pasiekiamas fermentacijos talpyklos vietas.
Tankūs šereliai:
Ergonomiška rankena ir kokybiška konstrukcija:
Lenktos vielos korpusas:
Ilgas ilgis:
Atsisveikinkite su nešvarumų apnašomis! Atraskite mūsų lengvai naudojamą, specialiai profiliuotą lenktą šepetį, skirtą kruopščiai išvalyti fermentacijos talpyklas ten, kur paprastas šepetys nepasiekia. Tankūs šepetėlio šereliai pašalina nešvarumus ir nuosėdas, nepažeisdami paviršiaus. Patogi rankena ir kokybiška konstrukcija užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą. Didelio lankstumo vielos korpusas leidžia lengvai manevruoti net sunkiai pasiekiamose vietose, o ilgis (iki 56 cm) - išvalyti net didžiausias talpyklas. Šepetėlio rankena ergonomiška ir neslystanti, net ir sušlapus.
Techninės charakteristikos:
Užsisakykite šiandien ir nepamirškite tinkamai prižiūrėti savo fermentacijos įrangos!
Papildoma informacija:
Šis rinkinys leis patogiai karbonizuoti ir pilstyti namuose gaminamą alų. Pamirškite buteliavimą – mėgaukitės šviežiu, tinkamai prisotintu alumi tiesiai iš keg’o!
Dėl efektyvaus CO₂ įsotinimo proceso alų paruošite mėgavimuisi vos per vieną dieną – daaaaaaaaug greičiau nei tradiciniais būdais!
Rinkinio sudėtis:
Paprastas naudojimas, profesionalus rezultatas – greitas ir lengvas alaus karbonizavimas per 12-24 valandas!
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 2-3 mėnesius.
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 3-5 savaites.
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 3-5 savaites.
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 4-5 savaites.
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 2-3 savaites.
Su šiuo rinkiniu:
Nepraleiskite progos pradžiuginti savo artimuosius ypatinga dovana!
Užsisakykite alaus gaminimo rinkinį jau dabar ir padovanokite nepamirštamą alaus gaminimo patirtį!
Šio alaus fermentacija ir brandinimas užtrunka apie 4-5 savaites.
Šios mielės pasižymi vidutine flokuliacija ir aukšta atenuacija, išgaudamos neutralų, gerai subalansuotą, švarų ir traškų alų. Jos sukuria tvirtą putą ir puikiai tinka amerikietiško stiliaus bei stipriai apyniuotiems alums, pabrėždamos jų aromatą ir kartumą.
Fermentacijos temperatūra: 18–26 °C.
Alkoholio tolerancija: 9–11 % ABV.
Dozavimas: 5–8 g/10 l.
Svoris: 11,5 g.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).
Gamintojas: Fermentis by Lesaffre, Prancūzija.
Galiojimo data nurodyta ant pakuotės.