Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
KVIEČIŲ miltai, cukrus, švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, karamelė su sūdytu sviestu 15 % (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, lydytas sviestas (PIENAS) 13 %, grietinėlė (PIENAS), jūros druska 1 %, stingimo medžiaga: pektinas, karamelizuotas cukrus 0.45 %, natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), šviežias sviestas (PIENAS) 14 %, šviežias KIAUŠINIO trynys, natūralus raugas (KVIEČIAI), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, šviežias PIENAS 1 %, šviežia grietinėlė (PIENAS) 1 %, Cervia jūros druska, kakavos aliejus, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro 0.2 %, natūralios kvapiosios medžiagos. GLAZŪRA: cukrus, KVIEČIŲ krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos. Etiketėje nurodytas svoris apima cukraus papuošimą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.