Itališkas pyragas PANETTONE su juodoju šokoladu ir romu 600 g.

31,90 su PVM

„Loison“ tradicinis itališkas pyragas PANETTONE BLACKHABANA su juodojo šokolado ir romo kremu – lengvos ir purios tekstūros sodraus skonio kepinys. Pyrago tešla yra gaminama iš šviežių kiaušinių ir grietinėlės, pagardinama natūralia Madagaskaro Mananara vanile ir šokolado gabalėliais. Gardus ir aromatingas itališkas desertas, ištirpsiantis burnoje. Nuostabiai supakuotas, tad puikiai tinka kaip dovana.

Prekės kilmės šalis: Italija                                           

Numatoma pristatymo data 2024.12.04

PASIRŪPINK KALĖDINĖMIS
DOVANOMIS IŠ ANKSTO!

Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.

KVIETINIAI miltai, tamsus šokoladas 21% (kakavos pasta, cukrus, kakavos aliejus, natūralios kvapiosios medžiagos, kakava min. 71 %), tamsus šokoladas su romu 15% (cukrus, gliukozės sirupas, tamsus šokoladas įvairiomis proporcijomis 20%, kakavos pasta, cukrus, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos, kakava min. 53 %), romas 14 %, vanduo, PIENAS, KIAUŠINIO trynys, sviestas (PIENAS), nuriebinti kakavos milteliai 2 %, stingimo medžiaga: pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos , druska), švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, šviežias sviestas (PIENAS) 9%, cukrus, natūralus raugas (KVIEČIAI), emulsiklis: mono- ir digliceridai, augalinės kilmės riebalų rūgštys, šviežias KIAUŠINIO trynys iš Italijos, laukinių gėlių medus iš Sicilijos. SUDĖTYJE YRA KVIEČIAI, KIAUŠINIAI, PIENAS, SOJA. GALI BŪTI VISŲ RŪŠIŲ RIEŠUTŲ.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Itališkas pyragas PANETTONE su juodoju šokoladu ir romu 600 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *