Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
KVIETINIAI miltai, tamsus šokoladas 21% (kakavos pasta, cukrus, kakavos aliejus, natūralios kvapiosios medžiagos, kakava min. 71 %), tamsus šokoladas su romu 15% (cukrus, gliukozės sirupas, tamsus šokoladas įvairiomis proporcijomis 20%, kakavos pasta, cukrus, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos, kakava min. 53 %), romas 14 %, vanduo, PIENAS, KIAUŠINIO trynys, sviestas (PIENAS), nuriebinti kakavos milteliai 2 %, stingimo medžiaga: pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos , druska), švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, šviežias sviestas (PIENAS) 9%, cukrus, natūralus raugas (KVIEČIAI), emulsiklis: mono- ir digliceridai, augalinės kilmės riebalų rūgštys, šviežias KIAUŠINIO trynys iš Italijos, laukinių gėlių medus iš Sicilijos. SUDĖTYJE YRA KVIEČIAI, KIAUŠINIAI, PIENAS, SOJA. GALI BŪTI VISŲ RŪŠIŲ RIEŠUTŲ.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.