Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
KVIEČIŲ miltai, juodojo šokolado gabaliukai 18 % (kakavos pasta, cukrus, kakavos aliejus, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos. Kakava min. 51 %), karamelė su sūdytu sviestu 15 % (cukrus, gliukozės sirupas, grietinėlė (PIENAS), lydytas sviestas13 % (PIENO riebalai, nugriebto PIENO milteliai), vanduo, jūros druska 1 %, stingimo medžiaga: pektinas, karamelizuotas cukrus, natūralios kvapiosios medžiagos, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), švieži KIAUŠINIAI, cukrus, šviežias sviestas (PIENAS) 8 %, natūralus raugas (KVIEČIAI), šviežias KIAUŠINIO trynys, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežias PIENAS 1 %, šviežia grietinėlė (PIENAS) 1 %, Cervia jūros druska, kakavos aliejus, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro 0.2 %, natūralios kvapiosios medžiagos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.