Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
KVIETINIAI miltai, Italijoje laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI, Sultana razinos (16 %), SVIESTAS (PIENAS), cukrus, cukruotos apelsinų iš Sicilijos ir citrinos iš Kalabrijos žievelės (8 %) (Apelsinų ir citrinų žievelės įvairiai proporcijomis (53 %), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys), natūralios mielės (KVIEČIAI), Italijoje laisvai laikomų vištų KIAUŠINIŲ tryniai, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, invertuotas cukrus, druska, kakavos sviestas, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali pasitaikyti sojos, įvairių riešutų pėdsakų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.