Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, šviežias sviestas (PIENAS) 10 %), cukruotų Sicilijos apelsinų ir Kalabrijos citrinų žievelės 10 % (apelsinų ir citrinų žievelės 53 %, gliukozės ir fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys) cukrus, natūralus raugas (KVIEČIAI), šviežias KIAUŠINIO trynys, cukruotos citrinos žievelės 6 % (citrinos žievelės 53 %, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas), Chinotto di Savona apelsinų cukruotos žievelės 4 % (geltoni Chinotto apelsinai 63 %, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys, Chinotto apelsinų eterinis aliejus), cukruoti Ciaculli mandarinai 4 % (mandarinai 62 %, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežias PIENAS 1 %, šviežia grietinėlė (PIENAS) 1 %, Cervia jūros druska, kakavos aliejus, natūrali Mananaros vanilė iš Madagaskaro, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti sėklų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.