Gamyba:
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Sudėtis:
Miltai (KVIEČIAI), sultaniniai razinos (12%), švieži kiaušiniai, auginami Italijoje ant žemės, cukruotos vyšnios (10%) [vyšnios (54%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotas citrinų sultys, natūralūs aromatai, morkų ir hibisko koncentruotos sultys], cukrus, natūralus raugas (KVIEČIAI), šviežias sviestas (Pieno produktai) (10%), natūralus raugas (KVIEČIAI), šviežias kiaušinio trynys, auginamas Italijoje ant žemės, emulgatorius: mono- ir digliceridai iš augalinių riebalų rūgščių, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežias Pienas (1%), šviežia grietinėlė (Pieno produktai) (1%), Cervia jūros druska, kakavos sviestas, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro* (0,2%), natūralūs aromatai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.