DOVANŲ RINKINIAI
„PASIDARYK GĖRIMĄ PATS“

Dovanų rinkiniai „PASIDARYK GĖRIMĄ PATS“ - tai išskirtinė dovana, gaminama iš aukščiausios kokybės prieskonių, vaisių ir liofilizuotų uogų. Įvairių skonių ir bet kokiom progoms! Mūsų trauktinių dėka dovanos gavėjas galės ne tik paragauti geriausių gėrimų iš viso  pasaulio, bet ir mėgautis paruošimo procesu! Tai dovana kuri suartina, suteikia teigiamų ir ryškių emocijų!

LalBrew ”Verdant IPA” alaus mielės 11 g.

4,90 su PVM

Šios mielės išryškina intensyvų apynių ir salyklo skonį, su vidutine-aukšta atenuacija, kuri suteikia alui minkštą ir subalansuotą profilį bei kiek pilnesnį kūną nei įprastos IPA mielės.

Skonyje dominuoja abrikosų, tropinių ir citrusinių vaisių natos, harmoningai derančios su apynių aromatu. Tinka įvairiems alaus stiliams, tokiems kaip NEIPA, English IPA, American Pale, American IPA, English Bitter, Sweet Stout ir Sours.

Fermentacijos temperatūra: 18–25 °C.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

LalBrew “BRY-97” alaus mielės 11 g.

4,90 su PVM

Šios Amerikos Vakarų pakrantės mielės pasižymi aukšta flokuliacija ir vidutine ar gera atenuacija. Jos išgauna neutralų skonio profilį, gamindamos minimalų esterių ir vaisinių natų kiekį. Dėl gero nusėdimo gali šiek tiek sumažinti apynių kartumą, todėl yra populiarios neutralaus elio stiliaus alui.

Fermentacijos temperatūra: 15-22 °C.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

LalBrew “Windsor” alaus mielės 11 g.

4,90 su PVM

Šios mielės puikiai tinka norintiems sukurti tikrą angliško stiliaus elį. Jos suteikia alui pilnesnį kūną, išryškina vaisinį aromatą, skonį bei esterius, palieka lengvą šviežių mielių poskonį. Windsor mielės yra populiarios tarp aludarių tiek šviesiam alui, tiek porteriui gaminti, nes pabrėžia angliško elio charakterį.

Windsor mielės pasižymi vidutine atenuacija, todėl alus tampa kiek aukštesnio galutinio tankio, priklausomai nuo recepto. Jos yra vidutinės alkoholio tolerancijos.

Fermentacijos temperatūra: 17–21 °C.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

LalBrew “Wit” alaus mielės 11 g.

4,90 su PVM

Šios mielės pasižymi žema flokuliacija ir aukšta atenuacija, išgaudamos įvairią, tačiau lengvą kvapų ir skonių paletę. Jos puikiai tinka kvietinio alaus gamybai, suteikdamos jam unikalų charakterį. Idealiai tinka belgiško stiliaus kvietiniam alui ar kvietiniam alui su įvairiais priedais.

Fermentacijos temperatūra: 17–22 °C.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

SafAle S-04 alaus mielės 11.5 g.

3,80 su PVM

Šios mielės pasižymi aukšta flokuliacija ir greita fermentacija, suteikdamos alui subalansuotą vaisių ir gėlių aromatą. Jos padeda išgauti skaidresnį alų ir puikiai tinka įvairiems amerikietiškiems bei angliškiems alaus stiliams, įskaitant stipriai apyniuotus alus. Ypač tinkamos alui brandinti statinėse ir cilindro-kūginiuose fermentatoriuose.

Fermentacijos temperatūra: 18–26 °C

Alkoholio tolerancija: 9–11 % ABV

Dozavimas: 5–8 g/10 l

Svoris: 11,5 g

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491)

Gamintojas: Fermentis by Lesaffre, Prancūzija

Galiojimo data nurodyta ant pakuotės.

SafAle S-33 alaus mielės 11.5 g.

2,90 su PVM

Šios mielės sustiprina apynių ir vaisių skonius, suteikdamos alui vaisišką aromatą bei pilną kūną. Jos tinka belgiško stiliaus alams (Blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel), stipriems angliškiems alams (pvz., Imperial Stout) bei New England IPA stiliaus alams.

Fermentacijos temperatūra: 18–26 °C

Alkoholio tolerancija: 9–11 % ABV

Dozavimas: 5–8 g/10 l

Svoris: 11,5 g

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491)

Gamintojas: Fermentis by Lesaffre, Prancūzija

Galiojimo data nurodyta ant pakuotės.

SafAle US-05 alaus mielės 11.5 g.

3,80 su PVM

Šios mielės pasižymi vidutine flokuliacija ir aukšta atenuacija, išgaudamos neutralų, gerai subalansuotą, švarų ir traškų alų. Jos sukuria tvirtą putą ir puikiai tinka amerikietiško stiliaus bei stipriai apyniuotiems alums, pabrėždamos jų aromatą ir kartumą.

Fermentacijos temperatūra: 18–26 °C.

Alkoholio tolerancija: 9–11 % ABV.

Dozavimas: 5–8 g/10 l.

Svoris: 11,5 g.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Fermentis by Lesaffre, Prancūzija.

Galiojimo data nurodyta ant pakuotės.